Schijven watermeloen en ananas in een handomdraai

“Klanten vragen ons vaak om kleine attributen ter ondersteuning van de industriële machines. Daarom hebben we twee nieuwe snijders ontwikkeld. Hierbij houden we dezelfde lijn van betrouwbaarheid en robuustheid aan”, zegt Virginia Cascella, exportmanager bij het Italiaanse PND. Het gaat om snijders van ananas en watermeloen, respectievelijk aangeduid als MWS en MPS. 

Virginia Cascella

“De nieuwe roestvrijstalen fruitsnijders zijn eenvoudig in gebruik en vergen geen onderhoud. Kortom, deze machines zorgen voor een perfecte snede, zonder extra kosten voor hun werking. De dikte van de vruchten kan, naar keuze, variëren van 10 tot 25 mm voor ananas en van 15 tot 30 mm voor watermeloen.”

Met de watermeloensnijder model MWS kan de vrucht met schil worden gesneden. Dit model kan ook gebruikt worden voor ananas. Het MPS-model, slechts 43 cm lang, is daarentegen ideaal voor het snijden van ananas en niet geschikt voor watermeloen.

PND is een Italiaans bedrijf dat al meer dan twintig jaar tot de marktleiders behoort als het gaat om fruitverwerkingsmachines. Zij heeft van haar capaciteit om ontwerpen op maat te maken een echte onderscheidende factor gemaakt, die wordt erkend door haar grote internationale klantenkring.

“Innovatie, onderzoek en ontwikkeling van nieuwe oplossingen zijn fundamentele elementen in de visie van PND. Deze elementen hebben geleid tot de creatie van deze twee nieuwe machines. Zelfs op een moeilijk moment als tijdens de pandemie, die operationele en commerciële bewegingen onmogelijk maakte, kon PND flexibel en snel reageren op verzoeken om bijstand en steun. Onze kantoren hebben de afgelopen 15 maanden nooit stilgestaan en de nieuwe PND-machines zijn het laatste resultaat van onze inspanningen.”

Voor meer informatie:
Virginia Cascella
PND - Fruit Processing Machinery
Via Brancaccio, 11
84018 Scafati (SA) – Italië
+39 0818509368
info@pndsrl.it 
www.pndsrl.it


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven