Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

20 jaar FlexiVers

In 2001 is FlexiVers opgericht door Rudolf Sluimer en Arnold van Dalen. FlexiVers, zoals in 2001 gestart in een loods in Bleskensgraaf, is anno 2021 uitgegroeid tot een full-service horeca versleverancier, met dagelijks honderden horecaklanten. Arnold is tot 2017 mede eigenaar gebleven.

FlexiVers is gespecialiseerd in vers, met als specialisatie het gesneden en bewerkt product. FlexiVers is FSSC22000 en IWAY gecertificeerd.

Jubileum
In de afgelopen 20 jaar heeft het team van FlexiVers énorm veel meegemaakt. Om dit in de huidige tijd - en volgens de huidige maatregelen - tóch een beetje te kunnen vieren, heeft het personeel in het geheim allerlei zaken voorbereid om dit jubileum niet zómaar voorbij te laten gaan.

Na een uitgebreid ontbijt aan huis op sterrenniveau (Gieser Wildeman) voor Rudolf en zijn vrouw, werd Rudolf later op de ochtend verrast met een videoboodschap van ruim 45 minuten, waarin klanten, collega’s, leveranciers, familie en kennissen hem felicitaties aangeboden hebben. Ook is er een 4-delige miniserie op social media gezet, waarin 20 jaar FlexiVers in beeldmateriaal is samengebracht. Als klap op de vuurpijl heeft het personeel van FlexiVers de complete signing aan de buitenzijde van het pand aangepakt, die ook op 21 mei werd onthuld.

"Fantastisch om te zien hoe het personeel de saamhorigheid binnen FlexiVers weet te vergroten op dit soort momenten. Naast het team wil ik graag via deze weg ook onze leveranciers, relaties en kennissen bedanken voor de felicitaties. Een mooie opsteker in coronatijd. We gaan vol vertrouwen en bomvol energie de toekomst in", aldus Rudolf.

Voor meer informatie
Rudolf Sluimer
Flexivers
Houtschelf 20-22
3371 KB Hardinxveld-Giessendam
+31 (0)184 67 90 20
Mob: +31 (0)6 247 046 93
rudolf@flexivers.nl 
www.flexivers.nl 

Publicatiedatum: