Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Remant Cool Logistics breidt uit naar Florida

"Remant Cool Logistics is binnen Remant Groep gespecialiseerd in transport en logistiek van diepgevroren, verse en gekoelde producten. In 10 jaar bouwde het bedrijf expertise op in voeding en perishables, met een sterke focus op Noord-Amerika. Een vestiging in de VS kon niet uitblijven. Voortaan zal Remant Cool Logistics zijn klanten bedienen vanuit de vestigingen in België, Nederland én Florida", laat het bedrijf weten. 

Peter Van den Broeck, director Remant Cool Logistics: “Remant Cool Logistics heeft een aanzienlijk volume op de Trans-Atlantische markt. Onze Transport Architecten beschikken over de kennis van toelaatbare gewichten, douanetransacties, reglementeringen, certificering en andere specificaties van cold chain transport in de regio. Dankzij onze aanwezigheid in de VS kunnen we onze klanten voortaan nog sneller helpen."

"Het team in Florida heeft een betrouwbaar netwerk en communiceert vlot met lokale contacten bij rederijen, transporteurs … Zo kunnen we de ladingen van onze klanten nauwgezet van deur tot deur opvolgen. Dankzij onze collega’s ter plaatse is het tijdsverschil tussen België en de VS niet langer een vertragende factor. Ter plaatse zal Steve Winters het team managen en de lijnen uitzetten. Hij legt met zijn jarenlange ervaring voor ons de brug tussen de EU en VS. Samen met Steve en het team bouwen we onze ambities in de Noord-Amerikaanse voedingslogistiek uit", aldus Peter. 

"Remant Cool Logistics USA koos met de uitvalbasis in Florida voor een strategische ligging nabij Port Everglades en Miami. Vanuit Centraal en Zuid Amerika is Florida tevens de toegangspoort tot de USA.”

Voor meer informatie:
Remant
Oudeleeuwenrui 25
2000 Antwerpen, België
+32 3 303 26 72
www.remant.be 

Publicatiedatum: