Horesca Smulders gaat samenwerken met Rungis

Vanaf 25 mei 2021 verzorgt Rungis het AGF-assortiment van Horesca Smulders. Horesca Smulders is sterk geworteld in de wijde omgeving van Tilburg. "Passie voor product én klant verbindt Rungis en Horesca Smulders. Door de nieuwe samenwerking komt het assortiment van Rungis direct beschikbaar voor alle klanten van Horesca Smulders", aldus beide bedrijven. 

Rungis en Horesca Smulders zijn beide familiebedrijven met een focus op het succesvol maken van chefs en Horecaondernemers. "Beide bedrijven zijn en blijven zelfstandig, de krachten zijn gebundeld om horecaprofessionals in Tilburg en de wijde omgeving te voorzien van kwalitatief, verrassend en duurzaam groenten en fruit."

"Groenten en fruit speelt een steeds belangrijkere rol bij het bieden van een ultieme klantbeleving en het creëren van een duurzame bedrijfsvoering. Met een ongeëvenaard assortiment, persoonlijk advies en een verregaande digitale integratie zijn Rungis en Horesca Smulders klaar voor de toekomst", aldus Rungis en Horesca. 

"Horesca Smulders biedt samen met Rungis een degelijk AGF-basisassortiment voor een scherpe prijs", laten de bedrijven weten. De klanten van Horesca Smulders blijven hun AGF-producten bestellen via de webshop van Horesca Smulders. Deze bestellingen worden op klantorderniveau doorgegeven aan Rungis. Rungis verzamelt de order en belevert Horesca Smulders in de nacht of vroege ochtend. Horesca Smulders levert de orders uit, zoals de klanten dat gewend zijn bij Horesca Smulders. De hele bestelling, inclusief de producten van Rungis, komt in één levering met één factuur.

Voor klanten van Horesca Smulders verandert er niets in het bestel-, bezorg-, en facturatieproces. Wat wel verandert, is dat klanten de beschikking krijgen over een breder assortiment groenten- en fruitproducten. Ook wordt het mogelijk om bijvoorbeeld 's avonds gesneden groente en fruit of slamixen te bestellen voor levering de volgende dag. Daarnaast staan de specialisten van Rungis het team en de klanten van Horesca Smulders bij als er behoefte is aan advies of een bijzonder product.

Voor meer informatie:
Rungis
Transportweg 34
2991 LV Barendrecht
+31 (0)180 61 78 99
verkoop@rungis.nl
www.rungis.nl    

Horesca
Edisonstraat 9
5051 DS Goirle
info@horescasmulders.nl
www.horescasmulders.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.