Moldavisch bedrijf biedt breed scala aan gedroogde fruitproducten aan

NisVinex biedt een breed scala aan van vers fruit zoals pruimen, appelen en druiven aan. Vorig jaar besloot het bedrijf om ook gedroogde fruitproducten op de markt te brengen. 

"Het is een alternatief tijdens het seizoen, wanneer we een overvloed aan vers fruit beschikbaar hebben dat maar beperkt houdbaar is. We hebben zo een manier gevonden om waarde voor onze klanten te creëren. NisVinex biedt een uitgebreid aanbod aan gedroogde fruitsnacks voor kinderen en gezondheidsbewuste volwassenen aan. Ons fruit is meer dan een jaar houdbaar en geschikt voor ieder moment van de dag. Momenteel is onze marketing voornamelijk gericht op de EU, dat ondanks de felle concurrentie een groeiende en betrouwbare markt is," zegt Luminita Morozan Cibotaru, manager van NisVinex. 

NisVinex biedt appelchips, gedroogde appelen in verschillende vormen, variërend van ringen tot blokjes, pruimen, ontpitte gedroogde pruimen, met chocolade gecoate appelen en pruimen en mixverpakkingen gedroogd fruit aan. Het bedrijf levert ook gedroogde fruitproducten als voedselingrediënten aan andere sectoren. 

In 2020 introduceerde NisVinex het merk RO DO op de lokale markt. De producten worden ook op de Roemeense en Bulgaarse markt verkocht. Het merk RO DO zal binnenkort worden aangevuld met perenchips, appelcrackers en een uitgebreid assortiment compotes. 

Voor meer informatie: 
Luminita Cibotaru
NisVinex Group
luminita.morozan@gmail.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven