René Bouman, FMI

“Limemarkt aan het opkrabbelen door toenemende vraag”

Tholen – In veel Europese landen mag de horeca langzaam haar deuren openen. “Een opsteker voor de limemarkt”, vertelt René Bouman van FMI. “De limemarkt is aan het verbeteren en met het zomerweer en het Zuid-Europese vakantieseizoen in het vooruitzicht, neemt de vraag naar limes toe en trekken de prijzen aan.”

“In de afgelopen weken heeft Brazilië veel limes verladen, waar het op dit moment het hoogseizoen is van de limes. Het heeft in Brazilië echter al een aantal weken niet geregend. Als dat niet snel verandert, kan dat zijn weerslag hebben op de exportvolumes”, legt René uit. “Naast Brazilië zal binnenkort ook Mexico starten met de export van limes naar Europa.”

Citroenen
“Wat betreft de Argentijnse citroenen verwachten wij de komende week de eerste containers van onze vaste leverancier om ons merk Royal Fresh te verladen. Ervan uitgaande dat de coronamaatregelen verder versoepeld worden, zien wij de zomermaanden positief tegemoet. We zijn er klaar voor om al onze klanten in heel Europa te bevoorraden met limes, citroenen en al onze andere producten. Daarnaast zijn we volop bezig met het promoten van onze nieuwe webshop. Neem gerust een kijkje”, besluit René.

Voor meer informatie:
René Bouman
FMI
Bijdorp-Oost 18A
2992 LA Barendrecht
+31(0)180 745 300
info@fmibv.nl      
www.fmibv.com   


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven