Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Corona-leegverkoop ’t Grientewinkeltsje groot succes

Hoewel de coronabesmettingen fors teruglopen de laatste week, heeft het virus nog altijd veel impact. Vanwege coronaverschijnselen besloten Melle en Alie Kloosterman van ’t Grientewinkeltsje in het Friese Buitenpost de deuren voorlopig te sluiten en over te gaan tot leegverkoop. Dat bleek een groot succes.

Het sluiten van de winkel was een enorm lastige keus. “We hebben geprobeerd om de winkel te laten doordraaien met ons personeel, maar hebben besloten dat wij ons personeel niet met de last van de winkel op kunnen schepen”, berichtten ze. De gevolgen van deze keus konden ze als startend bedrijf nog niet dragen. Al het geld zit in de versvoorraad en om daar vanaf te komen besloten ze die in verrassings-actietassen te laten stoppen. Via een oproep op Facebook en Omrop Fryslân riepen ze klanten op deze te bestellen.

Dat werd een groot succes. “We hadden zoveel bestellingen dat het niet eens is gelukt om iedereen te bedienen. Wat geweldig! Alle tassen zijn op!” Nu is er de rust om te herstellen. ’t Grientewinkeltsje hoopt komend weekend klachtenvrij te zijn zodat ze de dinsdag na Pinksteren weer kunnen openen.

Publicatiedatum: