Verpakkingsmaterialen.nl

"Direct verpakkingsmateriaal inkopen via nieuw online verpakkingsplatform"

Verpakkingsgroothandel VIZ Packaging heeft onlangs haar verkoopkanalen uitgebreid met een nieuw online platform: verpakkingsmaterialen.nl. Deze website is speciaal bedoeld voor grootverbruikers zoals de industrie, fulfilment en logistieke dienstverleners.

Via de website verpakkingsmaterialen.nl kunnen bedrijven o.a. wikkelfolies, hoekprofielen, omsnoeringsband en verpakkingstape direct per pallet inkopen. Het voordeel voor de professionele inkoper is de bijbehorende gunstige inkoopprijs voor professionele verpakkingsproducten. De aangeboden artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar en kunnen snel geleverd worden op elke gewenste locatie in Nederland en België. Verpakkingsmaterialen.nl werkt vanuit Apeldoorn samen met verschillende inkooppartners en fabrikanten.

“Samenwerken is in deze tijd van prijsstijgingen en grondstoftekorten nodig om voor onze klanten de beste verpakkingsproducten tegen een acceptabele prijs aan te kunnen bieden” Aldus Thijs Bosgoed, directeur van VIZ Packaging. Het online aanbod is nu nog beperkt tot de meest gangbare en kwalitatief bewezen producten. De komende maanden zullen meer productgroepen aan de webshop toegevoegd worden zoals verzendmaterialen en productbescherming. Voor de meeste typen verpakkingsmaterialen is het aanvragen van een sample mogelijk. Daarnaast kan ook persoonlijk advies worden ingewonnen.

Voor meer informatie:
Verpakkingsmaterialen.nl
+31 (0)55 534 1439
www.verpakkingsmaterialen.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven