"We zijn in afwachting van de commercialisering van een nieuw blauwe bessenras"

Grote innovatiesprong
Fruit-X Asia heeft een sterke positie op de blauwe bessenmarkt in Zuidoost-Azië. Het bedrijf wacht men ingehouden adem op de commercialisering van een nieuw, innovatief blauwe bessenras dat de huidige markt naar verwachting een flinke impuls zal geven. 

Deze innovatiesprong is geheel gericht op de consumentenervaring met een nadruk op consistente kwaliteitskenmerken, zoals zoetheid, knapperigheid en grote maten. 


Nieuw in de VS geteeld blauwe bessenras  

Betrouwbaarheid en uitmuntendheid
In lijn met de kernwaarden van Fruit-X Asia, betrouwbaarheid en uitmuntendheid, hoopt het bedrijf een verandering op de blauwe bessenmarkt teweeg te brengen, waar tot nu toe sprake was van een gebrek aan consistentie op het gebied van smaak en maten. Dit maakte het moeilijk om retailers loyaal te maken aan bepaalde merken. Voor deze uitdaging heeft Fruit-X Asia nu een oplossing, die  haar klanten een voorsprong op de concurrentie zal geven. 

Het verpakkingsproces bij Heritage Growers 

Een gewaagd besluit
Fruit X Asia, dat er geen moeite mee heeft om gewaagde keuzes te maken, heeft besloten om uitsluitend nog met dit nieuwe, innovatieve blauwe bessenras te werken, om haar afnemers meer zekerheid te kunnen bieden.   

Nu de vraag toeneemt, is het erg verleidelijk voor bedrijven om met conventionele blauwe bessenrassen te blijven werken, die volop op de markt verkrijgbaar zijn. Fruit-X Asia heeft echter besloten om haar ethos van 'langdurige samenwerking' kracht bij te zetten door haar klanten de garantie voor kwaliteit te bieden. 

De verse blauwe bessen worden gesorteerd

Sterke samenwerking
Fruit-X Asia beschikt over een aanbod aan superieure blauwe bessenrassen, dankzij haar samenwerking met Oregon Berry Packing tijdens het Amerikaanse seizoen. Dit bedrijf is marktleider voor deze op kleine schaal geteelde, nieuwe rassen en koos voor Fruit-X Asia als haar commerciële partner in Zuidoost-Azië.  

Fruit-X Asia is zeer trots op deze samenwerking omdat het weet hoe kieskeurig telers kunnen zijn bij de keuze van leveranciers voor hoogwaardige fruitrassen. 

Voor meer informatie: 
Fruit X Asia
+603 2713 6518
info@fruit-x.com
www.fruit-x.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven