Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Politie houdt grote controle in omgeving De Groot na nieuwe schietincidenten

De politie heeft in de nacht van zaterdag 14 op zondag 15 mei een grote actie gehouden op de A2 ter hoogte van Hedel, schrijft het Brabants Dagblad. De politie heeft auto's gecontroleerd en preventief mensen gefouilleerd. De gemeente Maasdriel heeft het gebied vorige week bestempeld als veiligheidsrisicogebied vanwege het opgelaaide geweld rondom fruitbedrijf De Groot. 

Foto: Politie

De omgeving rondom de A2, ter hoogte van De Groot, is door de burgemeester tot 2 juli aangewezen als veiligheidsrisicogebied. Dat betekent dat er preventief gefouilleerd mag worden door de politie. 

Er zijn in de late avond en nacht meer dan 100 auto’s gecontroleerd. Bij de controle zijn geen wapens aangetroffen. Er is wel opgetreden vanwege verkeersovertredingen: een bestuurder was onder invloed van alcohol. Daarnaast is er een auto in beslag genomen van iemand die voor de derde keer zonder rijbewijs reed, laat de politie weten. 

"Woning beschoten in Waardenburg, mogelijk verband met afpersingszaak De Groot"
Ook meldt het Brabants Dagblad dat in Waardenburg zondag een woning is beschoten. Mogelijk houdt het incident verband met de afpersingszaak van De Groot. Politie geeft aan dat ze nog geen uitsluitsel kan geven omdat er een onderzoek loopt.

Publicatiedatum: