Lancering ‘Mushroom Veggie Burger’ door Wayback Burgers

Wayback Burgers heeft de Mushroom Veggie Burger van GRO gelanceerd in hun vestiging in Breda en Tilburg. Deze burger is niet alleen lekker, maar ook hartstikke circulair. Er worden namelijk oesterzwammen voor gebruikt. De GRO wordt geteeld op basis van koffiedik die weer afkomstig is van de Wayback Burgers restaurants. Oesterzwammen zijn paddenstoelen en deze smaakmakers zijn een perfect vegetarisch alternatief. Ze hebben een vergelijkbare smaak en structuur als vlees waardoor de burger een lekkere, sappige bite heeft.

Over Wayback
De Amerikaanse franchiseketen Wayback Burgers is sinds december 2018 gevestigd in Nederland en Stefan Boers - CEO - wil samen met Daniëlle Leeman – CCO - in twee jaar tijd tien nieuwe restaurants openen. Hiervoor zijn ze opzoek naar nieuwe franchisenemers en andere partners zoals GRO. Wayback Burgers bezorgt haar signature en craft your own burgers via UberEats, Deliveroo en Thuisbezorgd.nl.

Over GRO
Bij GRO geloven ze in de circulaire beweging van de aarde. De grond waarop we wonen, leven en werken is een voedingsbodem voor duurzame initiatieven. Al hun oesterzwammen worden geteeld met koffiedik, het restproduct van jouw kop koffie. Van die smakelijke, veelzijdige en circulair geteelde oesterzwammen maken ze heerlijke vegan, vegetarische en blended producten.

Voor meer informatie:
Wayback Burgers Nederland
www.gro-together.com 
www.waybackburgers.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven