Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Digitale expediteur Zencargo haalt 35 miljoen euro op en breidt uit naar Nederland

Zencargo, de in Londen gevestigde digitale expediteur heeft 35 miljoen euro aan Serie B-financiering opgehaald. Met de komst van deze nieuwe financieringsronde wil Zencargo binnenkort een kantoor in Nederland openen waardoor Nederland zal fungeren als gateway tussen het VK en de rest van Europa.

Geleid door Digital+ Partners en met deelname van bestaande investeerders zoals HV Capital, zal Zencargo deze laatste financieringsronde gebruiken om zijn team aanzienlijk uit te breiden (van 150 tot 350 over de komende twee jaar) en verder internationaal uit te breiden naar Nederland, Hong Kong en de Verenigde Staten. Zencargo heeft nu een totaal van 42 miljoen pond verworven en mikt op een omzet van 100 miljoen pond voor dit jaar en meer dan 200 miljoen pond voor 2022. 

Met de nieuwe Serie B-financiering heeft Zencargo zich gericht op uitbreiding naar Nederland in de volgende maanden, waarbij het verwacht een nieuw team te werven om de Benelux-markt te bedienen.

“Rotterdam, als strategisch logistiek en toeleveringsketencentrum voor Europa en daarbuiten, en Amsterdam Schiphol Airport vormen een belangrijk onderdeel van ons aanbod voor klanten die vracht van en naar Europa willen vervoeren,” aldus CEO Alex Hersham.

www.zencargo.com 

Publicatiedatum: