Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
20 mei, 15:00-16:30 uur

Mini-symposium over kwaliteit van aardbeien

De aardbeienwereld is volop in ontwikkeling; van de introductie van nieuwe rassen tot de opkomst van nieuwe teelttechnieken. Kwaliteit van aardbeien staat dan ook vol op in de schijnwerpers. Met onze keuzes maken we het verschil in het dagelijks leven van miljoenen consumenten. Elke stap in de keten heeft invloed op de kwaliteit van aardbeien en heeft zijn eigen uitdagingen en kansen. Daarom organiseren de AGF-experts van Normec Foodcareeen mini-symposium over de kwaliteit van aardbeien.

Voor wie?
- Kwaliteitsmanagers en keurmeesters
- Category managers en inkopers

Wat komt aan bod?
- Historie
- Teelt
- Ziekten en Gebreken
- Kwaliteitstandaarden
- Kwaliteit in de Supermarkt
- Consument
- Toekomst

Presentatie:
- Peter van der Veeken
- Karin Gorree
- Jelger de Vriend

Wanneer
Donderdag 20 mei 15:00 – 16:30 uur

Locatie
Online (Teams)

Kosten deelname
Gratis

Aanmelding via:
https://bit.ly/33hDxFG

Publicatiedatum: