Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AspergeGilde Peel en Maas zet 'lokale held' Piet van der Haas in het zonnetje

Op zaterdag 8 mei heeft het AspergeGilde Peel en Maas Piet van der Haas in het zonnetje gezet en uitgeroepen tot lokale held vanwege zijn jarenlange vrijwillige inzet voor de Baarlose gemeenschap. Met een oude tractor en opvallende huifkar verraste het AspergeGilde Piet van der Haas in het centrum van Baarlo en kreeg hij een luxe aspergepakket overhandigd. Omroep P&M was getuige van het schouwspel. Het AspergeGilde roept iedere twee weken een lokale held uit als alternatief voor een grootse opening van het aspergeseizoen.

In plaats van een feestelijke opening van het aspergeseizoen, organiseert het AspergeGilde Peel en Maas dit jaar de actie ‘In het zonnetje zetten’. Om het positieve voorjaarsgevoel en de start van het aspergeseizoen met haar omgeving te delen, gaat het AspergeGilde iedere twee weken op pad om een lokale held in het zonnetje te zetten. De lokale helden krijgen een luxe aspergepakket overhandigt met o.a. een strippenkaart waarmee ze bij lokale horeca kunnen genieten van aspergegerechtjes (to go).

Lokale held
Piet van der Haas was op zaterdag 8 mei de vierde lokale held die in het zonnetje werd gezet. Piet zet zich al jarenlang in voor diverse Baarlose initiatieven en activiteiten. Zo is hij al sinds 1993 voorzitter van de Volksfeesten Baarlo, mede-oprichter en secretaris van Stichting Baarlo Leeft! en bestuurslid bij het Dorpsoverleg. Daarvoor is hij jarenlang voorzitter geweest van Buurtvereniging Helling ’77 en het Toeristisch Platform Baarlo. Ook is Piet van der Haas de bedenker van de ‘Baolderse Kook’ en ‘Baarlose Kasteelbonbons’. Daarnaast is hij nog bij vele andere Baarlose initiatieven en activiteiten betrokken geweest. Een Baarlonaar en vrijwilliger in hart en nieren. Voor het bestuur van het AspergeGilde alle reden om Piet van der Haas in het zonnetje te zetten.

Uitzending op Omroep P&M
Over twee weken gaat het AspergeGilde opnieuw op pad om een lokale held in het zonnetje te zetten. Omroep P&M is ook dan weer van de partij. De items worden op woensdagavond na het journaal uitgezonden.

Voor meer informatie:
AspergeGilde Peel en Maas
info@aspergegildepeelenmaas.nl   
www.aspergegildepeelenmaas.nl  

Publicatiedatum: