Kloosterboer neemt Columbus Spedition over in Bremerhaven

Per 30 april 2021 heeft Kloosterboer het Duitse Columbus Spedition overgenomen, een transportbedrijf gespecialiseerd in de logistieke dienstverlening voor temperatuurgecontroleerde voedselproducten, gelegen in de vissershaven van Bremerhaven.

Columbus houdt zich bezig met het laden, lossen en transport van containers met voedselproducten, import- en exportmanagement, inclusief het bijbehorende voor- en natransport. "In de afgelopen 30 jaar hebben de verkopende partijen FRoSTA Aktiengesellschaft, Würfel Spedition Beteiligungs-GmbH en SLH Sea Life Harvesting GmbH van Columbus een transportbedrijf opgebouwd dat gespecialiseerd is in de logistieke dienstverlening voor temperatuurgecontroleerde voedselproducten. Door de overname van het bedrijf door Kloosterboer wordt Columbus naar een hoger niveau getild", aldus Kloosterboer. 

Geïntegreerde logistieke dienstverlening
Volgens Mark Ketelaar, Executive Director Port Cold Stores bij Kloosterboer, is de overname van Columbus een logische stap in de strategie om het geïntegreerde logistieke netwerk van Kloosterboer verder uit te breiden. "Kloosterboer exploiteert al enkele jaren het grootste openbare koel- en vrieshuis in de haven van Bremerhaven, het hart van de Duitse visverwerkende industrie. Vanwege de groeiende markt voor gekoelde opslag is er steeds meer vraag naar grote, flexibele en betrouwbare logistieke partners die end-to-end oplossingen bieden. Door de overname van Columbus kan Kloosterboer zijn klanten deze geïntegreerde logistieke diensten bieden, waaronder multimodaal transport, het organiseren van backhaul en douaneafhandeling."

Schaalbaar platform voor one-stop-shop oplossingen
"Door de combinatie van uitgebreide ervaring op het gebied van gekoelde opslag, waardetoevoegende diensten en logistieke diensten heeft Kloosterboer een schaalbaar platform om onze klanten one-stop-shop oplossingen te bieden", aldus Hinrich Windler, CEO van Columbus Spedition.

Voor meer informatie:
Kloosterboer 
Info@kloosterboer.nl    
www.kloosterboer.com      


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven