Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aardappelpannenkoek al jarenlang geliefd product

Tholen – De kant-en-klare aardappelpannenkoekenmix die Uw groenteman Pompoen verkoopt is al jarenlang een geliefd product. “De trend is al jaren dat de mensen gemak willen en dit past daar goed in. In Duitsland is het een populair gerecht dat hier ook goed loopt”, vertelt eigenaar Marc Langkamp.

Hij prijst de makkelijke maaltijd die hij bij zijn leverancier Willen Dijk ook kant en klaar inkoopt, extra aan op Facebook deze week en het loopt storm in de winkel. Niet alleen voor de aardappelpannenkoeken trouwens. Onlangs bouwde hij zijn zaak om gericht op uitbreiding van het assortiment kant-en-klare maaltijden. “Je merkt dat de verkoop van reguliere groenten en fruit langzamerhand afneemt. Daar moet je dus op inspelen door het aanbieden van gemaksproducten en ook maaltijden. Supermarkten doen dat ook steeds meer”, aldus Marc. Het is nog een beetje zoeken naar wat de populaire maaltijden zijn. “We zijn pas begonnen, dus dat is moeilijk te zeggen. De ene keer is het iets exotisch en de andere dag weer een traditionele bloemkoolschotel”, besluit Marc.

Voor meer informatie:
Marc Langkamp
Uw Groenteman De Pompoen
Burgemeester van Veenlaan 106
Enschede
+31 (0)53 4313458
info@uwgroentemanpompoen.nl    
www.uwgroentemanpompoen.nl