Ser.mac

Waterbesparende technologie voor appelsorteerlijn

Het Italiaanse Ser.mac heeft vestigingen over de hele wereld en meer dan dertig jaar ervaring in het creëren van sorteerlijnen speciaal voor groenten en fruit. De technologie en innovatie van Ser.mac hebben verschillende markten veroverd, dankzij op maat gemaakte oplossingen, resultaten van constante hoge kwaliteit, kunstmatige intelligentie, meer efficiëntie en lagere kosten.

Efficiëntie
In Slowakije heeft Ser.mac bijvoorbeeld een sorteerlijn opgezet voor een specifieke appelras. Het fruitbedrijf dat voor Ser.mac heeft gekozen heeft maatwerk gekregen voor zijn opslag en een authentieke opwaardering van het fruit. Wat maakte het verschil? De kunstmatige intelligentie van de Ser.mac sorteermachine en de keuze om waterbesparingskanalen te installeren.

Ser.mac installeert korte kanalen in het water onmiddellijk na het verlaten van de sorteermachine. Ondanks zijn compacte afmetingen kan deze innovatie een groot aantal appelen opvangen en het fruit in de volgende fasen leiden. De verminderde watertoevoer, dankzij de optimalisatie van de kanalen, brengt het waterverbruik omlaag en maakt een dubbele besparing mogelijk: op de kosten en op het milieu.

Voor meer informatie:
Ser.mac
Via Zavaglia 415 – Z.I. Pievesestina
47522 Cesena (FC) - Italië
+39 0547 415193
info@sermac.org 
www.sermac.org


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven