Amsterdamse horeca en leveranciers krijgen meer tijd om voorraad aan te vullen

Nu de terrassen op 28 april weer opengaan, zal in Amsterdam een toename van vrachtverkeer ontstaan om de horeca te bevoorraden. Evofenedex ziet daarom reden om de verkeersdrukte zo veel mogelijk te spreiden. Het is dan ook goed nieuws dat de gemeente Amsterdam heeft besloten de horeca tijdelijk op de drukste plekken in Amsterdam-Centrum en Amsterdam-Zuid extra tijd te geven voor het aanvullen van de voorraad.

In overleg met evofenedex, verschillende leveranciers en horecaorganisaties verruimt Amsterdam tijdelijk de venstertijden op locaties waar veel terrassen zijn. Hierbij kijkt de gemeente per locatie naar de verschillende verkeersstromen (voetgangers, fietsers, motorvoertuigen).

Locaties
Van 22 april tot en met 27 april kunnen leveranciers in het centrum op het Rembrandtplein, het Leidseplein, de Amstelstraat, het Rokin/Nes en de Reguliersdwarsstraat bevoorraden tussen 07:00 en 13:00 uur. In stadsdeel Zuid kan dit op de Ferdinand Bolstraat ter hoogte van het Marie Heinekenplein tussen 09:00 en 14:00 uur. Vanaf 28 april gelden weer de reguliere venstertijden.

Evofenedex blijft in contact met de gemeente Amsterdam om te komen tot een slimme, duurzame en efficiënte bevoorrading.

Bron: evofenedex 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven