Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
CECIP

Espera-directeur vice-president bij Europese brancheorganisatie voor weegapparatuur

"Vanaf het moment dat iemand geboren wordt, speelt wegen een essentiële rol in ons leven. Later in het leven heeft het gewicht invloed op vele aspecten, zoals het voedsel dat iemand elke dag eet. De meeste mensen zijn zich hier echter niet van bewust. Daarom heeft CECIP, de Europese brancheorganisatie voor weegapparatuur, haar campagne "De wereld met wegen" gelanceerd om het grote publiek en bedrijven bewust te maken van het belang van betrouwbaar en nauwkeurig wegen. Tijdens deze campagne zal CECIP een groot aantal voorbeelden presenteren waarbij kwaliteitswegen de wereld zoals wij die kennen mogelijk maakt", meldt Aweta.

De rol van CECIP is, om in Europa bij te dragen aan geharmoniseerde normen op Europees en Internationaal niveau. Deze normen en wetgeving garanderen veiligheid en kwaliteit voor consumenten en de gebruikers van weeginstrumenten. Nauwkeurige en betrouwbare weeginstrumenten zijn nodig voor prijs, kosten en kwaliteit. Enerzijds moet de consument worden beschermd. Aan de andere kant willen voedselverwerkers er zeker van zijn dat zij producten met een exact gewicht en een exacte prijs per gewicht aan de supermarkt leveren."

Espera-Nederland B.V. is dan ook trots dat de Managing Director en aandeelhouder van Espera GmbH, Dr. Marcus Korthäuer tot vicepresident van CECIP is benoemd.

Publicatiedatum: