World Food Innovation Awards

Biologische Monterosa-tomaat bekroond als beste natuurlijke product

De tomatenspecialty Monterosa van zaadhuis Semillas Fitó is tijdens de World Food Innovation Awards bekroond als het beste natuurlijke en biologische product. De prijsuitreiking, georganiseerd door FoodBev Media in samenwerking met het International Food & Drink Event (IFE), plaatst al meer dan tien jaar de schijnwerpers op innovatie en uitmuntende prestaties in de wereldwijde voedingsindustrie. World Food Innovation Awards wordt internationaal erkend als de meest betrouwbare en invloedrijke prijsuitreiking in de voedings- en drankenindustrie.

Monterosa is een van de weinige tomatenmerken die door de consument effectief wordt herkend dankzij het rustieke aspect van de tomaat en zijn jaarrond gegarandeerde intense smaak. 80% van de consumenten beschouwt Monterosa als een premiummerk.

“De pandemie heeft de consumptie van verse groenten en fruit gestimuleerd. Mensen hebben meer oog voor gezondheidsaspecten en brengen ook meer tijd door in de keuken. Een product als de Monterosa-tomaat, die perfect past bij beide trends, verdient de volle aandacht en moet zeker geproefd worden”, zo gaf de jury van de wedstrijd mee.

Met zijn kruidachtige, zoete en fruitige aroma grijpt Monterosa terug naar de smaak van tomaten van vroeger en is het het perfecte ingrediënt voor gerechten waarin de delicate eenvoud van natuurlijke ingrediënten de boventoon voert. Bovendien heeft Monterosa alle eigenschappen die het mediterrane eetpatroon verrijken.

Semillas Fitó, een partner die duurzame en winstgevende oplossingen aanreikt aan telers over de hele wereld, biedt Monterosa exclusief aan aan gespecialiseerde conventionele en biologische telers in verschillende landen in Europa, Amerika, Azië en Australië.

Voor meer informatie:
Semillas Fitó
Selva de Mar 111
08019 Barcelona (Spanje)
+34 933 036 360
info@semillasfito.com
www.semillasfito.com
info@tomatomonterosa.com
www.tomatomonterosa.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven