Virtuele Buyer Seller Meeting voor Indiase en Nederlandse AGF-handelaren op 26 april

De economische afdeling van de ambassade van India organiseert een virtuele bijeenkomst om Indiase exporteurs in contact te brengen met Nederlandse importeurs. Het evenement zal plaatsvinden op maandag 26 april van 11:00 tot 12:30 uur. Volgens de eerste secretaris van de ambassade van India is het evenement een ideale gelegenheid om kennis te nemen van de mogelijkheden die India te bieden heeft. 

"Het is de taak van de economische afdeling van de ambassade om activiteiten te organiseren om bedrijven in India en Nederland nader tot elkaar te brengen," zegt Mrinalini Kaur Sapra, eerste secretaris van de ambassade van India. "Vanwege de pandemie kunnen Indiase handelsdelegaties Nederland momenteel niet bezoeken en vice versa. Daarnaast zijn grote vakbeurzen niet doorgegaan. De enige optie die overbleef, was een online bijeenkomst. Voor de 'Virtual Buyer Seller Meeting' werden Indiase bedrijven gekozen op basis van hun prestaties en capaciteiten. Zij zullen worden voorgesteld aan potentiële importeurs en afnemers in Nederland. Nederlandse bedrijven kunnen dus virtueel in contact komen met gedegen Indiase bedrijven."

"Op maandag 26 april zullen we van 11:00 tot 12:30 uur een virtuele bijeenkomst organiseren, waaraan Nederlandse importeurs worden uitgenodigd deel te nemen. Nederlandse agri-techbedrijven kunnen van gedachten wisselen met Indiase exporteurs en andere bedrijven om mogelijke synergieën te verkennen," aldus Sapra.

Tot dusver is de belangstelling vrij goed. "Nederlandse bedrijven kunnen zich nog steeds per e-mail voor het evenement inschrijven. Daarnaast bestaat het plan om een e-catalogus te publiceren van alle deelnemers. Nederlandse bedrijven die hiervoor interesse hebben, kunnen ook in deze catalogus worden opgenomen."

Ook op andere markten werden al dit soort evenementen gehouden. "Hoewel deze bijeenkomst speciaal bedoeld is voor Nederlandse importeurs vonden er al soortgelijke bijeenkomsten plaats in België, Duitsland en Zwitserland," zegt Sapra tot slot. 

Om u aan te melden voor dit evenement, kunt u een e-mail sturen naar: markoff.thehague@mea.gov.in

Voor meer informatie:
Ashok C. Kaushik
Embassy of India
tel.: 070-3622796
markoff.thehague@mea.gov.in 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven