Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

20.000e VA-keur door Prins Maasdijk bij BosDaalen

Begin 2016 is de Veiligheid Arbeidsmiddelen Keur ingevoerd als keurmerk voor mobiele werktuigen en machines in agro, groen en intern transport. De keurmeesters van Prins Maasdijk passen de VA-keur, zoals de gangbare afkorting luidt, dagelijks toe bij haar klanten.

Aan de hand van de checklist op de laptop controleerde buitendienstmonteur Bennet Moor op 20 april 2021 een heftruck in gebruik bij de firma BosDaalen gevestigd aan de Transportweg in Maasdijk.De kettingspanning werd in orde bevonden en ook aan alle overige punten die gecontroleerd moeten worden, bleken na het gepleegde onderhoud goed te zijn.

De gegevens werden ingevoerd in het digitale formulier en daarmee bereikte Prins Maasdijk vandaag de 20.000e VA-keur sinds de start van de opvolger van de toenmalige VeBIT-keur. Verkoopadviseur Jan de Vink van Prins Maasdijk was ter plaatse met taart en felicitaties, die trouwe loods-medewerker Marcel Stam maar wat graag in ontvangst nam.

Voor meer informatie:
Prins Maasdijk
Tuindersweg 37
2676 BD Maasdijk
+31 (0)174 516240 
info@prinsmaasdijk.nl 
www.prinsmaasdijk.nl

Publicatiedatum: