Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
RUG en EFMI Business School

Harry Brouwer kerndocent bij de Executive MBA

Voormalig Unilever-topman drs. Harry Brouwer (62) sluit zich vanaf het studiejaar 2021-2022 als senior kerndocent aan bij de Executive MBA voor Food & Retail van de RUG en EFMI Business School.

MBA-programmadirecteur Laurens Sloot is erg blij met zijn komst: “Harry heeft een schat aan management- en leiderschapservaring in de foodsector. Hij is een echte ‘people manager’ en weet teams als geen ander te inspireren. Met zijn 38 jaar ervaring bij o.a. Unilever weet hij hoe je betekenisvolle A-merken bouwt. Ik ben er trots op dat hij zijn kennis en ervaring met de deelnemers aan onze Executive MBA wil delen.”

Ook Harry Brouwer kijkt uit naar de aanstaande samenwerking: “De foodwereld is in transitie. Onderwerpen als digitalisering en verduurzaming vereisen dat leveranciers, detailhandel en horeca zich continu aanpassen en soms leidt dit tot een ander verdienmodel. Om de consument van morgen succesvol te (blijven) bedienen, moet de volgende generatie business leaders alert blijven en snel kunnen schakelen. Ik kijk ernaar uit om hen daarbij uit te dagen en te begeleiden!”

Bron: EFMI

Publicatiedatum: