Saladelijn wint prijs voor beste nieuwe product van CPMA

The Star Group wint met Inspired Salads de prijs voor het Beste Nieuwe Product tijdens de 95e jaarlijkse Fresh Week van de Canadian Produce Marketing Association (CPMA).

De Superfood Salad maakt deel uit van de Inspired Salads-lijn die tijdens de 95e jaarlijkse Fresh Week van de Canadian Produce Marketing Association (CPMA) de prijs voor het Beste Nieuwe Product heeft gewonnen.

Kelly Shabatowski, commercieel directeur van Inspired Greens: "Onze Inspired Salads zijn ontworpen door Canadese topkoks en gemaakt met eersteklas ingrediënten en versbereide dressings. Het zijn echt salades die je smaakpapillen inspireren." 

Het assortiment van Inspired Salads is gebaseerd op een basis van Inspired Greens-sla die het hele jaar door in de kas zonder gewasbeschermingsmiddelen wordt geteeld. De salades worden met de hand gemaakt in Calgary met veel ingrediënten van lokale oorsprong. De recepten omvatten Avocado Toast Salad met rode wijn vinaigrette dressing, Mexican Burrito Bowl met jalapeno limoen vinaigrette dressing, Modern Caesar met knoflook dille dressing en Superfood Salad met citroen honing dressing.

De zeshoekige verpakking scheidt de saladecomponenten voor versheid en een langere houdbaarheid en vermindert plastic tot 30% door het gebruik van topseal.

Voor meer informatie:
Devon Kennedy
Star Produce
+1 (604) 454-1559
devon@starproduce.com 
www.starproduce.com 
www.inspiredgreens.ca 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven