Riedel vriest sap in voor ijsjes van 100% fruit

CoolBest vulde vorig jaar haar assortiment aan met een nieuw product: CoolBest 100% Fruit ijs. De ijsjes bevatten net als de sappen van CoolBest geen toegevoegde suikers en bestaan uit 100% fruit.

"In de sappencategorie bestaat er nog wel eens het idee dat sappen ongezond zijn. Wij focussen ons in onze uitingen altijd op het goede van sap en dan is het onwijs leuk om te zien dat wanneer we ijsjes maken van ons sap dat dat leidt tot een gezond ijsje met 100% fruit. We hebben er bewust voor gekozen geen suiker of water toe te voegen maar echt een ijsje boordevol fruit te maken”, vertelt Tim van der Hulst, Marketing Manager bij Riedel.

Riedel breidt haar ijsportfolio dit jaar verder uit met DubbelFrisss DubbelLikkersss en een Taksi Tropisch Fruit ijsje. De DubbelLikkersss hebben maar liefst twee dubbele smaken; Appel Perzik en Framboos Cranberry; grote DubbelFrisss smaken in het drankenschap. Het Taksi ijsje heeft de bekende smaak van Taksi Tropisch Fruit. Tenslotte stapt Riedel ook nog eens in sorbetijs. Onder de vlag van CoolBest wordt er gestart met Strawberry Hill en Mango Dream sorbetijs. Het ijsportfolio van Riedel bestaat nu al uit 7 verschillende ijsjes.

Bron: Riedel


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven