Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Greenyard verhoogt winstprognose voor heel het jaar

Vandaag kondigt Greenyard in een persbericht aan dat ze de winstprognose voor het hele boekjaar 2020/2021 verhoogt tot ongeveer 116-117 miljoen euro. Tot dusver stond de verwachting op 106-107 miljoen euro. Het laatste kwartaal toonde het bedrijf een sterke groei en toenemende acceleratie van de onderliggende business, aldus het persbericht. Greenyard boekte volumegroei die voortvloeide uit langetermijnrelaties met klanten. Samen met een betere afstemming van de aanvoerstromen en kostencontrole. 

De hoger brutobedrijfswinst resulteert ook in een verdere afbouw van de schuldgraad. De schuldgraad (nettoschuld / aangepaste ebitda) zakt tot minder dan 3,0.

"De huidige financiƫle resultaten, samen met zijn unieke positie in de voedingsketen, plaatst Greenyard in een sterke positie voor verdere duurzame groei", aldus het persbericht.

Voor meer informatie:
Dennis Duinslaeger
Greenyard
+32 15 32 42 49
Dennis.duinslaeger@greenyard.group     
www.greenyard.group

Publicatiedatum: