Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

FruitMasters veilt eerste frambozen van het seizoen

Op vrijdag 16 april 2021 is het eerste kistje Kwanza-frambozen van het seizoen geveild bij FruitMasters. FruitMasters Holland kocht het eerste kistje dat €360,- opleverde. De opbrengst gaat zoals ieder jaar naar een goed doel. Dit jaar gaat de opbrengst naar Het LongFonds. Zij strijden voor gezonde lucht en gezonde longen.

Deze Kwanza-frambozen zijn geteeld door Vos Fruit uit Driel. De framboos heeft een mooie rozerode kleur en een unieke smaak, gepaard met een zacht aroma. De veiling van het eerste doosje frambozen bij FruitMasters is onderdeel van de start van het zachtfruitseizoen. Vanaf begin april tot eind november zijn de frambozen beschikbaar voor grootschalige consumptie.

Het LongFonds
Het LongFonds strijd ook in deze moeilijke tijd voor een wereld zonder longziekten. Zij stellen mensen met een longziekte in staat om zelf de regie in handen te nemen met de juiste kennis en motivatie. Samen met Alliantie Nederland Rookvrij (ANR) werken zij aan een Rookvrije Generatie met gezonde binnen- en buitenlucht. Daarnaast jaagt de organisatie medische doorbraken aan, gericht op het voorkomen van astma en het repareren van kapotte longen.

Voor meer informatie:
FruitMasters
Deilseweg 7
4190 CE Geldermalsen
+31 (0)345 578800
info@fruitmasters.com
www.fruitmasters.nl        

Publicatiedatum: