Frigga lanceert realtime 4G-thermometers met wereldwijde dekking

Frigga levert realtime temperatuur-monitoring-oplossingen. Hun huidige realtime thermometers leveren diensten aan klanten in alle vijf continenten. Deze klanten komen uit diverse sectoren, waaronder de farmaceutische sector, de AGF-sector, distributie en retail. Deze maand introduceerde Frigga officieel hun single-use realtime 4G thermometer met wereldwijde dekking. Deze thermometer is al in veel landen te koop.

Manager He, een woordvoerder van de marketingafdeling van Frigga, introduceerde de nieuwe thermometer. "Ons productassortiment bevat al 2G- en 3G-thermometers, maar daar voegen we nu een 4G-thermometer aan toe die wereldwijde dekking heeft. Dit is een mooie aanvullende thermometer die realtime, draadloze temperatuurbewakingsoplossingen biedt. Deze thermometers hebben een wereldwijde dekking en kunnen worden gebruikt in elke fase van de aanbodketen."

Gevraagd naar de speciale kenmerken van dit product, legde manager He uit dat in vergelijking met gelijksoortige thermometers op de markt, de Frigga single-use, realtime 4G-thermometer vier specifieke kenmerken heeft. "Ten eerste bestaat ons ontwerp uit een editie met en een editie zonder lithiumbatterijen, wat tegemoetkomt aan de specifieke vraag van klanten die onze thermometers tijdens luchtvracht gebruiken. Ten tweede biedt onze thermometer, naast basisfunctionaliteiten, een intuïtieve en handige klantervaring. We hebben ook het elektriciteitsverbruik laag gehouden, zodat de thermometer een lange batterijlevensduur heeft. Ten derde kan deze thermometer temperaturen meten binnen een bereik van -200℃ tot +100℃, wat voldoet aan de unieke eisen in diverse sectoren. Ten vierde maakt de thermometer gebruik van een aantal frequenties om een wereldwijde dekking te garanderen."

Frigga's realtime oplossingen meten temperatuur- en vochtniveaus en bevatten schoksensoren. Sommige monitoringapparatuur ondersteunt ook een uitschuifbare antenne die gelijktijdige metingen van interne en externe omstandigheden mogelijk maakt. Paddy Pan, CEO van Frigga: "Klanten kunnen de gegevens 24/7 monitoren via de Frigga Cloud of de mobiele app. De app kan waarschuwingen geven als de gegevens buiten een bepaald bereik vallen. En de gegevens worden zowel lokaal als online opgeslagen, waardoor relevante rapporten eenvoudig kunnen worden gedownload. De Frigga Cloud stelt klanten ook in staat om de hele aanbodketen te visualiseren en om zowel de kostprijs als verspilling te verminderen."  

Frigga is een toonaangevend bedrijf en al meer dan 15 jaar actief in de draadloze communicatie-sector. Het bedrijfsteam heeft jarenlange ervaring in onderzoek, ontwikkeling en productie van realtime monitoring oplossingen. 

Frigga levert aan klanten over de hele wereld en onderhoudt langdurige samenwerkingen met strategische partners in vele landen. Het bedrijf is momenteel op zoek naar retailers en distributiebedrijven die geïnteresseerd zijn in samenwerking. Paddy Pan: "We hopen nauw samen te werken met geïnteresseerde partijen om het gebied van realtime digitale technologie verder te ontwikkelen." 

Voor meer informatie:
contact@dewav.com
www.friggatech.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven