Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Olympic Fruit en Fresh Pack Logistics verhuizen naar Handelscentrum ZHZ 55

Vanaf de brand in haar kantoorpand op 15 september 2020 hebben Olympic Fruit, Hoofdman Roodzant en FreshPride kantoor gehouden in het Drechtstaete gebouw aan de Gebroken Meeldijk in Barendrecht. Doordat de renovatie van het kantoor aan het Handelscentrum ZHZ 40 langer in beslag gaat nemen is besloten om per 19 april intrek te nemen in het kantoor op Handelscentrum ZHZ 55 (ex Jaguar kantoor). De locatie heeft een flinke opfrisbeurt gekregen, waardoor de drie bedrijven voorlopig weer uit de voeten kunnen.

Daarnaast zal Fresh Pack Logistics vanaf juni haar logistieke activiteiten gaan concentreren op Handelscentrum ZHZ, zowel op de huidige locatie ZHZ 40 als ook op ZHZ 55. Tegelijk zal daarmee de locatie van Fresh Pack Logistics aan de Spoorlaan (voormalig Hillfresh locatie) worden verlaten. Doordat de twee locaties op Handelscentrum ZHZ aangrenzend zijn zullen verdere efficiƫntie slagen gemaakt kunnen worden. FPL zal de dienstverlening aan haar klanten waaronder Hillfresh en Olympic Fruit als voorheen continueren.

Publicatiedatum: