Een nieuwe bloemkoolburger

Dr. Praeger's Sensible Foods, een familiebedrijf dat al meer dan 25 jaar toonaangevend is binnen het segment natuurlijke, vegetarische, veganistische, glutenvrije en koosjer diepgevroren voedingsmiddelen, presenteert een aanvulling op haar bekende lijn groentenburgers: de Cauliflower Veggie Burger.

De Cauliflower Veggie Burger wordt gemaakt  van zes verschillende groenten, waaronder bloemkool, courgette en erwten, en bevat 9 gr proteïne per portie. De nieuwe burgers zijn GGO- en glutenvrij, vegan, koosjer en bevatten geen soja. 

 

In haar voortdurende streven naar het steunen van de lokale, duurzame tuinbouwsector zal Dr. Praeger's een percentage van de omzet van de Cauliflower Veggie Burger doneren aan Farmers Against Hunger. Sinds 1996 fungeert Farmers Against Hunger als een brug tussen de tuinbouwsector in New Jersey en organisaties die zich inzetten voor het bestrijden van honger. Het is hun missie om voedselverspilling terug te dringen en telers en groothandelaren in heel New Jersey te helpen hun overtollige producten te delen met mensen die het hard nodig hebben om zo een einde te maken aan voedselonzekerheid en alle gezinnen in de staat toegang te bieden tot verse en gezonde groenten en fruit. 

"Dr. Praeger is vereerd om samen te mogen werken met Farmers Against Hunger en haar te steunen bij de totstandkoming van een coöperatief systeem waarvan lokale telers, de gemeenschap en uiteindelijk ook de planeet de vruchten zullen plukken," zegt Larry Praeger, directeur van Dr. Praeger's. 

De nieuwe bloemkoolburger van Dr. Praeger's is vanaf nu in heel de VS te koop voor €4,16. De burgers zitten per twee stuks verpakt (2x113gr).

Voor meer informatie: www.drpraegers.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven