Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Stakeholders vertellen verhaal Inagro 2020

Er werd in 2020 een gloednieuwe gewascontainer geplaatst voor onderzoek naar meerlagenteelt in een gesloten ruimte én steeds meer telers deden een beroep op het laboratorium van Inagro. Het zijn zomaar twee feiten uit het jaarverslag van het West-Vlaams onderzoeks- en adviescentrum. 

2020 werd een jaar waarin veel digitaal ging, maar alles ook 'gewoon' doorging. In het jaarverslag, met daarin diverse portretten van telers, komt dat ook naar voren. 

In zes portretten, die de rode draad vormen van het jaarverslag, vertellen stakeholders hoe ze dankzij samenwerking kansen grijpen en uitdagingen aanpakken in de land- en tuinbouwsector. Inagro trok daarvoor naar het biobedrijf van Karel Dewaele in Stavele, het proefveld van Ivan Pollefliet in Zwevezele, La vie est belle in Oostkamp, de dakserre Agrotopia, het landbouwbedrijf van de familie Bogaert en De Heerlijkheid in Vladslo. Het is een greep uit het aanbod voor scholen en recreanten waarmee Inagro wil laten zien dat het ook bruggen bouwt tussen producent en consument.

Bekijk hier het jaarverslag.

Publicatiedatum: