Huurovereenkomst van 20 jaar afgesloten

Nieuwbouw Greenfield van Hessing naar Duitse belegger

Al twee weken na de bouwstart komt het logistieke project 'Greenfield' van groentenverwerker Hessing in handen van de Duitse belegger Union Investment. De faciliteit wordt momenteel gebouwd in Venlo. 

"Door zijn ligging en connectiviteit is Venlo een van de belangrijkste logistieke locaties in Europa. Het logistieke centrum ligt tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen en het Europese achterland en is een trimodale locatie die niet alleen goed is aangesloten op het snelwegennet, maar ook profiteert van een binnenvaartterminal en een nieuw gebouwd goederenemplacement", aldus Stephan Riechers, hoofd Investment Management Logistics & Light Industrial bij Union Investment.

Het project is gelegen in het bedrijvenpark Greenport. De ontwikkeling van het logistieke vastgoed met een totale huuroppervlakte van 61.750m² zal tegen het einde van het derde kwartaal van 2022 gerealiseerd zijn. De duurzaamheidscertificering volgens Breeam "Good" staat gepland.

De verkoper Hessing, een toonaangevende specialist op de markt van gesneden groenten en fruit en kant-en-klaar maaltijden, is tevens de toekomstige huurder van het pand met een huurovereenkomst van 20 jaar. De partijen hebben afgesproken de aankoopprijs van het pand niet bekend te maken.

Bron: Europe Real Estate


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven