Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jordi Roessen, AGF-Online:

"Duits bosuienseizoen later van start door heftige vorst"



Tholen - Afgelopen maandag is het Duitse bosuienseizoen weer afgetrapt bij AGF-Online. "Helaas veel later dan vorig jaar, toen we bijna geen winter hebben gehad. Maar de laatste vorstperiode was te heftig. We hebben allemaal lachende schaatsende mensen gezien, maar wij waren toen niet zo vrolijk. Met min 6-7 graden gaat nog, maar met temperaturen rond min 20 houdt het op", constateert Jordi Roessen.


De auto's zijn weer te klein en na een lange winterslaap staan de cellen in Barendrecht weer bomvol bosuien

Ondanks dat de uitjes nog kort zijn, is de kwaliteit volgens hem dik in orde. "Na het weekeinde zullen ze wel weer iets langer zijn, maar het duurt nog 2 à 3 weken voor de echte lange arriveren." Het bosuienseizoen zal snel opgevolgd worden met de nieuwe oogst bleekselderij, doperwten, mais, rettich, prei, radijs, peterselie, venkel en de inmiddels beroemde bospeen. 


Maandag voor de eerste keer dit jaar twee auto's geladen in Duitsland. En voor de kleinere bestellingen komt ome Leo met zijn boodschappenauto.

"Uiteraard is iedere vorm van oogsten en verpakken mogelijk. Een wonder is geen probleem, maar het onmogelijke duurt vaak een dagje langer", besluit Jordi.

Voor meer informatie:
Jordi Roessen
Agf-online 
prijslijsten@agf-online.nl
www.agf-online.nl