McDonald's voegt komkommer toe aan Happy Meal-menu

Om het aanbod te diversifiëren heeft McDonald’s Frankrijk onlangs besloten komkommersticks toe te voegen aan het Happy Meal-menu. In het kader hiervan heeft het bedrijf 50 ton komkommer bij Florette afgenomen. Christophe Martineau, Major Accountmanager van het merk, geeft in een plaatselijke krant aan dat de teelt “nog tot eind mei zal duren.”

Het doel is om kleine porties van 60 gram te maken en deze toe te voegen aan alle Happy Meal-menu's in Frankrijk. “We voorzien de Franse McDonald's-keten sinds 2019 van komkommers. Momenteel zitten we midden in het teeltseizoen. Daarna is het de beurt aan cherrytomaatjes,” vertelt Christophe.

“We werken met dagverse producten en zijn daarbij gefocust op de seizoensgebondenheid van de verschillende rassen. ​Op dit moment leveren drie Franse coöperaties ons komkommers. Deze komkommers moeten voldoen aan bepaalde eisen. Ze moeten bijvoorbeeld perfect recht zijn, zodat we ze in onze productiefaciliteit in Torreilles tot perfect gevormde komkommersticks kunnen snijden.”

Bron: mcetv.fr


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven