ASN gaat verder in nieuwe samenstelling

Tholen - Directeur/eigenaar André Aasman heeft in Anton Riezebos en Corné Kodde - beiden eigenaar van Polder Potato - en Aard Robaard - eigenaar van fruit- en akkerbouwbedrijf De Meerhof - nieuwe compagnons gevonden en gaan verder in een andere samenstelling op een andere locatie.

Op de locatie van Polder Potato zal ASN zich gaan vestigen in een nieuw te bouwen verwerkingsloods. Tevens zal daar een nieuw kantoor gebouwd worden, dat door ASN en Polder Potato gebruikt zal gaan worden. Na de bouwvak gaat de eerste paal voor deze nieuwbouw de grond in.

Voor André gaat daarmee een wens in vervulling. "Wij werken nu bijna vier jaar naar volle tevredenheid samen met Polder Potato. Polder Potato verzorgt vandaag de dag al zo’n driekwart van de stroom van aardappelen die wij verwerken. Momenteel werken we nog vanuit twee productlocaties. Na de nieuwbouw hebben we straks alles onder één dak en kunnen we veel efficiënter werken vanuit een nieuwe productieomgeving. Voor beide partijen biedt het veel synergievoordeel om deze stap gezamenlijk te zetten, waarbij we ingericht zijn op de toekomst."

"De afgelopen jaren hebben we grote stappen gezet in de aardappelverwerking, onder meer op het gebied van koud schillen, maar ook met voorgegaarde producten. Verder zien we goede uitbreidingsmogelijkheden op het gebied van verse frites. Al die activiteiten kunnen we straks op één moderne productlocatie uitvoeren."

"De coronapandemie heeft het afgelopen jaar veel impact gehad op de afzet van de verwerkte aardappelproducten van ASN. Indirect bleek de horeca een grote afnemer van onze producten. Die omzet hebben we het afgelopen jaar gemist, maar we verwachten wel dat als de horeca weer opengaat, de markt zich weer zal herstellen."

"Van boer tot bord is een veelgehoorde slogan. Dankzij de zeer korte keten, die wij gezamenlijk realiseren, wordt dit nu realiteit. Samen met Aard, Anton en Corné is ASN klaar voor de toekomst en die zien wij dan ook zonnig tegemoet. Door nu samen te gaan op één locatie wordt een enorm logistiek voordeel behaald. Het is mooi dat dit gerealiseerd kan worden op de nieuwe locatie aan de Oudebosweg", aldus André.

Voor meer informatie:
info@asndronten.nl
info@polderpotato.nl     


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven