Russische Lidl opent een van de 40 grote winkels in Alicante

Hongarije: Spar investeert € 3,9 mln in uitbreidingsprogramma
Spar Hongarije heeft een nieuwe Spar City-winkel geopend in Boedapest en supermarkten in Oost-Boedapest en Eger als onderdeel van het lopende uitbreidingsprogramma gemoderniseerd. Door in totaal € 3,9 mln in deze drie winkels te investeren, zorgt Spar Hongarije ervoor dat klanten gemakkelijk toegang hebben tot een breed assortiment producten om aan hun uiteenlopende behoeften te voldoen.
Bron: spar-international.com 

Aldi Nord test bezorgservice in Spanje en Portugal
Aldi Nord breidt zijn e-commercedivisie uit. De Duitse discounter test momenteel een bezorgdienst in Spanje en Portugal. Aldi is nog niet volledig aanwezig in de e-commercedivisie, want noch Aldi Nord noch Aldi Süd bezorgen boodschappen. Maar dat staat op het punt te veranderen. De noordelijke partner van het Duitse discounterconcern test een online aanbod in Spanje en Portugal, schrijft Lebensmittelzeitung. Voor de bezorgdienst is Aldi Nord een samenwerking aangegaan met Glovo, een on-demand bezorgstartup uit Barcelona.
Bron: ecommercenews.eu 

Spanje: Russische discountsupermarktketen opent een van de 40 grote winkels in Alicante
Mere, ook wel de "Russische Lidl" genoemd, zal in juni een nieuwe winkel openen in het Dynamia Commercial Centre in Petrer, waarbij 60 directe en 150 indirecte banen worden gecreëerd. De verhuizing maakt deel uit van de strategie van het bedrijf om tientallen grote winkels in heel Spanje te openen. De supermarkt in Alicante zal een oppervlakte van 1.400 vierkante meter op de begane grond innemen, een van de grootste in het land.
Bron: euroweeklynews.com 

Banco Fresco wil 16 winkels in Italië openen tegen 2022
De Italiaanse retailer in versproducten Banco Fresco is van plan om in 2021 6 nieuwe winkels te openen, in 2022 nog eens 10, en zijn netwerk tegen 2023 te verdubbelen, aldus een bericht in het Italiaanse dagblad Il Sole 24 Ore. De ambitieuze plannen volgen op een succesvolle test in de regio Piemonte, met de opening van 2 winkels in Turijn en Beinasco. Banco Fresco, opgericht in 2017, biedt ongeveer 3.250 verswaren SKU's aan, voornamelijk bestaande uit groenten en fruit.
Bron: esmmagazine.com 

Zweden: ICA rapporteert omzetgroei van 2,6% in Q1
De Zweedse retailer ICA Gruppen heeft in de 3 maanden eindigend op maart 2021 een jaar-op-jaar groei van de omzet geboekt van 2,6% tot €3,07 mld exclusief btw. Maxi ICA Stormarknad was in deze periode de sterkste performer binnen de groep, met een omzet van € 0,99 mld, een stijging van 4,9% op vergelijkbare basis. ICA Kvantum boekte een groei van 2,1% in de vergelijkbare omzet tot € 0,75 mld, terwijl ICA Supermarket een marginale stijging van 0,1% liet zien tot € 0,87 mld.
Bron: esmmagazine.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven