Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Prestige zoekt de beste aardbeienslof van Nederland

Met zijn brosse sloffenbodem, zalvige crème patissière en topping van verse aardbeien is de aardbeienslof een echte klassieker in de bakkerij. Aan de start van het aardbeienseizoen gaan toppatissiers Hidde de Brabander, Bart de Gans en Jurgen Koens en Prestige-aardbeienteler Jan van den Elzen op zoek naar de beste aardbeienslof van Nederland. Wie durft de uitdaging aan en geeft zijn eigen signatuur mee aan deze traktatie? De bakker of patissier die de jury het meest weet te verrassen, wint de eretitel ‘Beste Aardbeienslof van Nederland 2021’ en € 3.000,- aan Prestige aardbeien voor in de bakkerij.

Slof van eigen deeg
Deelnemers kunnen zich tot vrijdag 14 mei inschrijven via prestigefruit.com/aardbeienslof/. Zij ontvangen per post het complete pakket met informatie en kunnen vervolgens aan de slag. Op 26 mei worden alle inzendingen geproefd en beoordeeld, waarna de jury tijdens de finale-livestream de winnaar bekend maakt. De jury bestaat uit:


Hidde de Brabander Meesterpatissier, Bart de Gans Patissier en lid van Nederlands Patisserie Team, Jurgen Koens Prestige-ambassadeur en patissier, Jan van den Elzen Prestige-aardbeienteler

‘Beste Aardbeienslof van Nederland 2021’
De winnaar ontvangt naast de eretitel ‘Beste Aardbeienslof van Nederland 2021’ gedurende het seizoen een volledige pallet verse Prestige-aardbeien voor in de bakkerij t.w.v. €3.000,-, een Le Nouveau Chef-koksbuis en een reportage in het volgende Prestige-magazine. Ook de bakkers en patissiers die op de tweede en derde plaats eindigen, gaan er met mooie prijzen vandoor.


De klassieke aardbeienslof Bart de Gans, Vegan aardbeienslof Jurgen Koens, Gastronomische slof Hidde de Brabander

Masterclasses
Eén basis, eindeloze mogelijkheden. In voorbereiding naar de Beste Aardbeienslof van Nederland delen patissiers Bart de Gans, Jurgen Koens en Hidde de Brabander in hun masterclasses tips & tricks voor de perfecte basis, een gastronomische variant of een vegan slof van de toekomst. De masterclasses en recepturen zijn te vinden op: prestigefruit.com/aardbeienslof/inspiratie/.

Voor meer informatie:
Tim Kievits
FruitMasters
Deilseweg 7 
4191 NX Geldermalsen 
06-29377492
t.kievits@fruitmasters.nl
www.fruitmasters.com 
www.prestigefruit.com 

Publicatiedatum: