Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

AspergeGilde Peel en Maas zet 'lokale held' Mieke Jacobs in het zonnetje

Op zondag 11 april heeft het AspergeGilde Peel en Maas Mieke Jacobs uit Maasbree in het zonnetje gezet en uitgeroepen tot lokale held vanwege haar werkzaamheden voor Buurtzorg. Met een oude tractor en opvallende huifkar bezocht het AspergeGilde Mieke Jacobs thuis en kreeg zij een luxe aspergepakket overhandigd. Het AspergeGilde roept iedere twee weken een lokale held uit als alternatief voor een grootse opening van het aspergeseizoen.

De feestelijke opening van het aspergeseizoen in Peel en Maas kan voor het tweede jaar op rij niet doorgaan en daarom bedacht het AspergeGilde de actie ‘In het zonnetje zetten’ om het positieve voorjaarsgevoel en de start van het aspergeseizoen met haar omgeving te delen. Tijdens het aspergeseizoen 2021 gaat het AspergeGilde iedere twee weken op pad om een lokale held in het zonnetje te zetten. De lokale helden zijn na een oproep vanuit het AspergeGilde door inwoners uit Peel en Maas aangemeld en krijgen een luxe aspergepakket overhandigd met o.a. een strippenkaart waarmee ze bij lokale horeca kunnen genieten van aspergegerechtjes (to go).

Lokale held
Mieke Jacobs was op zondag 11 april de tweede lokale held die in het zonnetje werd gezet. Ze trekt samen met haar collega’s de kar van Buurtzorg team Koningslust/Beringe/Meijel/Grashoek. Ondanks alle risico’s die er, vooral in het begin van de corona-uitbraak waren, bleef en blijft het team van Buurtzorg 24 uur per dag klaarstaan voor de mensen die hulp nodig hebben. De positieve houding van het team heeft geholpen om deze tijd te doorstaan. Hoewel het AspergeGilde het complete buurtzorgteam een warm hart toedraagt, is Mieke Jacobs in het bijzonder aangedragen als lokale held. Ze kan goed luisteren, zet de cliënt altijd voorop, is heel rustig en plezierig in de omgang. Kortom, een mooi mens met hart voor de zorg. Voor het bestuur van het AspergeGilde voldoende reden om team Buurtzorg Peel en Maas en in het bijzonder Mieke Jacobs vandaag in het zonnetje te zetten.

Voor meer informatie:
AspergeGilde Peel en Maas
info@aspergegildepeelenmaas.nl  
www.aspergegildepeelenmaas.nl  

Publicatiedatum: