Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Aankomsten per boot en vliegtuig bij Van Ravenswaaij

"Veel kapers op de kust vanwege goede mangomarkt bij start Ivoriaans seizoen"

Tholen - Afgelopen weekend was de aftrap van het mangoseizoen in Ivoorkust. "Vandaag en aankomend weekend vertrekken de eerste boten vanuit West-Afrika om in week 16-17 aan te komen in Europa", vertelt Christiaan van Ravenswaaij.

"Onze drie vaste leveranciers zijn goed opgestart en kunnen voldoen aan onze volumes. Er zijn veel kapers op de kust omdat de mangomarkt goed is op dit moment."

"Onze keurmeester Latif Fofana is elk jaar ter plaatse om de kwaliteit en aantallen te waarborgen. Hij is betrokken bij het hele proces, van boom in Afrika tot winkel in Europa. Onze drie vaste leveranciers en Latif vormen een perfecte combinatie omdat we altijd actuele informatie krijgen", aldus de importeur.

De vaste leveranciers Ouattara trading, Ivoire Agreage en Cofruibo zullen de mensen weer gaan verwennen met de lekkerste Kent mango’s, zowel per boot als per vliegtuig. De eerste aankomst luchtvracht staat gepland begin volgende week.

Voor meer informatie:
Van Ravenswaaij
+31 (0)318 546 474
Christiaan@ravenswaaij.nl 
www.ravenswaaij.nl