Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Banken Champignons introduceert Mushroom Gyros, Shawarma & Kebab

Volgens de cijfers eten Nederlanders te weinig groenten en fruit. Om dit probleem aan te pakken introduceert Banken Champignons haar nieuwe productrange: Mushroom Gyros, Shawarma & Kebab. 100% plantaardige maaltijdpakketten waarmee de consument in een handomdraai een super gezonde paddenstoelen shoarma, gyros of kebab op tafel zet.

90% van de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid groenten
Elk product bestaat uit verschillende soorten gesneden paddenstoelen met rode ui, verse kruiden en een bijzondere kruidenmix. Met een makkelijk recept op de achterzijde kan de consument binnen een kwartier een heerlijk broodje gyros, shoarma of kebab op tafel zetten van alleen paddenstoelen en groenten. Een portie is al voldoende voor 90% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid aan groenten.

Eten van de toekomst
Banken Champignons meent dat plantaardige producten met 100% natuurlijke ingrediĆ«nten de toekomstige vleesvervangers zijn. Paddenstoelen vervullen hier een belangrijke rol vanwege de smaak, textuur en voedingswaarden. Zo zijn de Mushroom Gyros, -Shawarma en -Kebab rijk aan eiwitten en een bron van vezels.

Tijdens de start van de campagne 'Geef kleur door' van het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit (NAGF) wil Banken Champignons laten zien dat meer groenten eten echt geen straf is. ''Onze Mushroom Gyros, Shawarma & Kebab verrast echt iedereen die het proeft, want het vlees mis je totaal niet in het gerecht," aldus respondenten uit een panelonderzoek dat uitgevoerd is door Banken Champignons.

Bekijk de onderstaande video om de Mushroom Shawarma in actie te zien:

Voor meer informatie:
Banken Champignons
+31 24 3667 444
sales@bankenchampignons.com  
www.bankenchampignons.com 
www.champicuisine.eu/mushroom-gyros-shawarma-kebab/    

Publicatiedatum: