Logfresh

Innovatieve oplossing om AGF vers te houden

Veel verse AGF bederft gedurende het transport, omdat de vershoudtechnieken die verladers gebruiken niet opgewassen zijn tegen deze taak. De toepassing van geschikte vershoudoplossingen voorkomt niet alleen verliezen, maar kan ook de houdbaarheid van groenten en fruit verlengen, zodat de consument een nog verser product ontvangt. De verpakking is één van de voornaamste manieren om de houdbaarheid en kwaliteit te verlengen. Onder vergelijkbare omstandigheden blijft fruit in een gasverpakking met de optimale samenstelling van gassen, anderhalf tot drie keer langer vers dan onverpakt fruit. 

Het team van Shandong AWT Bio-tech werkt hard aan de ontwikkeling van innovatieve oplossingen om fruit langer vers te houden. Het team ontwikkelde de Logfresh-verpakking met een doeltreffende combinatie van gassen om de versheid van het fruit te garanderen. Deze oplossing werkt goed voor mango's, bananen, blauwe bessen, kersen, lychees en nog vele andere groenten- en fruitsoorten. Manager Li, tevens woordvoerder van het bedrijf, licht de toepassing van de nieuwe Logfresh-vershoudzakken toe.

"De Logfresh-vershoudzak creëert een omgeving waarin het fruit vers wordt gehouden door middel van gassen. Deze omgeving controleert het respiratieproces van het fruit evenals de gaswisseling. Het verpakkingsmateriaal bevat actieve chemicaliën in wisselende verhoudingen, zodat deze optimaal beantwoorden aan de behoeften van de verschillende fruitsoorten. De verpakking is aanpasbaar en kan breed worden toegepast, waardoor zij geschikt is voor een scala aan groenten- en fruitsoorten."

 

Wanneer hem wordt gevraagd wat de voordelen van de Logfresh-vershoudzak is ten opzichte van andere vershoudtechnologieën, antwoordt Li: "Actieve componenten in de zak nemen vocht op en verlagen de oppervlaktespanning van het verpakkingsmateriaal. Voor er zich waterdruppeltjes kunnen vormen aan de binnenzijde van het verpakkingsmateriaal, verspreiden de actieve componenten dit vocht in een fijne laag, waardoor het invallende licht niet wordt verstrooid en het product goed zichtbaar blijft. Op deze manier wordt voorkomen dat er een nevel in de zak ontstaat. Andere verpakkingsmaterialen doen dit niet en hiermee onderscheiden wij ons op de markt."

"Daarnaast zorgt de verhoudzak van Logfresh voor een optimale vochtigheidsgraad. Groenten en fruit verliezen nauwelijks vocht en er treedt geen bederf of schimmelvorming op. We behandelen het verpakkingsmateriaal ook met antibacteriële injecties om te voorkomen dat het fruit tijdens transport of bewaring bederft."

De vershoudzakken van Logfresh houden AGF vers en maken dat retailers hun verkoopseizoen kunnen verlengen. "De Logfresh-verpakking biedt veel potentie voor het vers houden van groenten en fruit gedurende transport en tijdens de bewaring. Ons product remt het verouderingsproces dat meteen na de oogst inzet en vermindert het risico op bederf tijdens bewaring. Klanten die onze verhoudzakken gebruiken kunnen hun markten uitbreiden en hun afzetseizoen verlengen. Daarnaast voorkomt ons product voedselverspilling in de toeleveringsketen," zegt Li.

Shandong AWT Bio-tech is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van bewaaroplossingen, gasinspuitingen, stimulanten en vershoudmaterialen voor de AGF-sector. Het bedrijf levert ook apparatuur voor de informatisering van de sector en biedt een uitgebreid assortiment aan producten aan waaronder 36 gepatenteerde. Het bedrijf levert haar producten aan markten zoals, Argentinië, Mexico, Nieuw-Zeeland, Ecuador, Kenia, Pakistan, India, Turkije en Servië. 

Voor meer informatie:
Wang - Manager
Shandong AWT Bio-tech Co., Ltd.
WhatsApp: +86 18615225880 
WeChat: +8618615220175 
sales@awt-biotech.com 
www.chinesepost-harvest.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven