Amerikaanse uienteler schittert op label netverpakking

G&R Farms heeft nieuwe verpakkingen ontworpen voor haar Vidalia-uien die beter past bij de nieuwe merkidentiteit van het bedrijf. De consumentvriendelijke verpakkingsontwerpen zijn onder meer voorzien van nieuwe foto's waarop de derde generatie van dit familiebedrijf te zien is evenals de slogan 'Grown with Passion, Served with Pride'. Het bedrijf levert naast de Vidalia-uien ook jaarrond zoete aardappelen uit Georgia en Peru. 

"Wij zijn trots op onze wortels en lange geschiedenis in de uiensector," zegt Walt Dasher, vice-directeur van G&R Farms. "Mijn grootvader, Walter L. Dasher, behoorde tot de pioniers die de Vidalia-ui op de kaart hebben gezet als populair ras. Deze nieuwe 'look' geeft ons de kans om ons verhaal te vertellen en dat geldt met name voor onze nieuw Vidalia-netzakken."

Op de achterkant van de zak staat informatie voor consumenten waarmee zij via de website van G&R Farms, Taste the Memories, een gratis receptenboekje kunnen downloaden, dat vol staat met beproefde recepten en tips over hoe de zoete uien het best kunnen worden bewaard en bereid.

 

G&R Farms teelt jaarlijks op zo'n 607 hectare Vidalia-uien en heeft haar gecertificeerde bio-areaal eveneens uitgebreid. "Onze netverpakking voor biologische Vidalia-uien heeft dezelfde look maar met een ander kleurenpalet, zodat consumenten de twee gemakkelijk uit elkaar kunnen houden in de winkel," zegt Dasher. "Op de achterzijde van de verpakking vertellen we ook het één en ander over ons duurzaamheidsbeleid omdat consumenten die biologische producten kopen doorgaans ook de voorkeur hebben voor milieuvriendelijk geteelde AGF. We zijn trots op ons duurzaamheidsprogramma. Ons doel is het beschermen van het milieu voor toekomstige generaties terwijl we ook zorgdragen voor de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers."

Voor meer informatie: 
Heidi McIntyre
G&R Farms
+1 407 222 3695
Heidi@mcintyremktg.com  
www.grfarmsvidaliaonions.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven