Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Grootconcern nog steeds op internationaliseringskoers

Klingele neemt golfkartonfabriek in Guadeloupe over

De Klingele Paper & Packaging Group heeft van International Paper de productievestiging Société Guadeloupéenne de Carton Ondulé (SGCO) op het Franse eiland Guadeloupe op de Caraïben overgenomen, meldt vakblad EUWID Verpackung.

De golfkartonfabriek in Baillif produceert verpakkingen van golfkarton voor bananen en ander fruit, voor groenten, voor de levensmiddelenindustrie en voor de drankenhandel. Het bedrijf, dat straks omgedoopt zal worden tot Klingele Cartonnerie de Guadeloupe, heeft bijna veertig medewerkers. Met deze overname zet Klingele haar internationaliseringskoers verder voort.

De fabriek op Guadeloupe beschikt over een golfkartoninstallatie, een vlakbedstans en twee inlinemachines. Aangezien de hier geproduceerde verpakkingen overwegend voor het directe contact met levensmiddelen en de opslag in koelhuizen bedoeld zijn, wordt er hoofdzakelijk kraftliner als basis voor het golfkarton ingezet. Dit zal de fabriek na de overname ook uit de papierfabriek Nova Campina in Brazilië halen, die Klingele enkele maanden geleden over heeft genomen.

Voor meer informatie:
www.klingele.com 

Publicatiedatum: