Grootconcern nog steeds op internationaliseringskoers

Klingele neemt golfkartonfabriek in Guadeloupe over

De Klingele Paper & Packaging Group heeft van International Paper de productievestiging Société Guadeloupéenne de Carton Ondulé (SGCO) op het Franse eiland Guadeloupe op de Caraïben overgenomen, meldt vakblad EUWID Verpackung.

De golfkartonfabriek in Baillif produceert verpakkingen van golfkarton voor bananen en ander fruit, voor groenten, voor de levensmiddelenindustrie en voor de drankenhandel. Het bedrijf, dat straks omgedoopt zal worden tot Klingele Cartonnerie de Guadeloupe, heeft bijna veertig medewerkers. Met deze overname zet Klingele haar internationaliseringskoers verder voort.

De fabriek op Guadeloupe beschikt over een golfkartoninstallatie, een vlakbedstans en twee inlinemachines. Aangezien de hier geproduceerde verpakkingen overwegend voor het directe contact met levensmiddelen en de opslag in koelhuizen bedoeld zijn, wordt er hoofdzakelijk kraftliner als basis voor het golfkarton ingezet. Dit zal de fabriek na de overname ook uit de papierfabriek Nova Campina in Brazilië halen, die Klingele enkele maanden geleden over heeft genomen.

Voor meer informatie:
www.klingele.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven