Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Paasactie The Greenery

Koop tijdens de Paasdagen via The Greenery Webshop en maak kans op een loungeset

The Greenery biedt haar klanten de mogelijkheid om altijd en overal, snel en eenvoudig zachtfruitproducten online te kopen via The Greenery Webshop. Voor de komende Paasdagen is er een speciale introductieactie: iedere koper die op 2e Paasdag een bestelling plaatst van minimaal 1 volle pallet maakt kans op een loungeset t.w.v. €1.500,-.

"In plaats van telefonisch bestellen of op de klok te kopen, kunnen bestaande klanten snel en makkelijk via de webshop van The Greenery een aankoop doen", vertelt commercieel manager Aad van Dijk. "Klanten kunnen dit gemak zelf ervaren door op 2e Paasdag – voor het paasontbijt – hun bestelling te plaatsen. Zij maken daarbij kans op een mooie loungeset ter waarde van €1.500,-*.

Assortiment verder uitgebreid
"Het Hollandse seizoen komt steeds meer op gang en hierdoor zal het aanbod en assortiment in de webshop in de komende periode verder uitgebreid worden. We starten nu met de producten aardbeien, asperges, bessen en rabarber en zullen daar in de loop van het seizoen nieuwe productgroepen aan toe voegen."

Het productoverzicht wordt iedere dag ververst zodat klanten altijd het meest actuele aanbod en prijs op het scherm hebben. "Daarnaast zijn we continu bezig de online koopervaring van de klant nog beter te maken door klantfeedback op te halen en daarop door te ontwikkelen."

De webshop van The Greenery is te bereiken via https://shop.thegreenery.com of via uw bestaande Mijn Greenery account.

Digitale visie
Het starten binnen e-commerce met een webshop past volledig in de digitale visie die door The Greenery ontwikkeld is om hun positie als digitale ketenregisseur verder uit te bouwen. Eerdere stappen daarin waren het live brengen van het telersportaal Greenchain en het klantportaal Mijn Greenery.

*Actie is alleen geldig bij aankoop van minimaal 1 volle pallet op 5 april 2021 via The Greenery Webshop.

Voor meer informatie en verkoop:
The Greenery
Aad van Dijk
Commercieel Manager Fruit
a.vandijk@thegreenery.com 

Publicatiedatum: