andere 1 april grappen 2021

Naar bloemkool smakende Marshmallow Bunnies geïntroduceerd

Green Giant, het iconische merk synoniem aan heerlijke en hoogwaardige groenten, kondigde vandaag een samenwerking aan met het merk PEEPS, makers van de geliefde Marshmallow traktatie, om Green Giant Cauliflower-Flavored Peeps te introduceren in de aanloop naar Pasen. Volgens prnewswire.com zullen de Giant Marshmallow Bunnies met een vleugje bloemkoolsmaak vanaf 1 april verkrijgbaar zijn.


Foto: Green Giant / PEEPS 

1 april? Oh, wacht... Dit is misschien niet helemaal waar.

En er zijn andere bedrijven die ons voor de gek proberen te houden. Wat te denken van Del Monte, dat vandaag de BanaMotion 360 presenteerde, een controller die een revolutie teweeg zou brengen bij het gamen?


Foto: Del Monte

Del Monte: "Gemaakt in onze ultramoderne innovatiefaciliteiten, biedt BanaMotion 360 een onmiddellijke oplossing voor gamers die behoefte hebben aan een controller upgrade. Je hoeft alleen maar de plakknoppen op een Del Monte-banaan te plakken en hij verandert in een handomdraai in een controller voor bijna elke mainstream console. Met behulp van micro-elektroden kan de 400 kj energie in een Del Monte-banaan exponentieel worden gebruikt om je game te besturen. Als je klaar bent, haal je gewoon de knoppen eraf en wordt je controller weer een gezonde snack voor na het gamen. Heerlijk!"


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven