Jan van Marion versterkt exportplanning Angvik Auto Holland

Angvik Auto Holland heet Jan van Marion welkom in haar team. "Jan heeft in zijn werkverleden een aardige stempel gedrukt in de AGF-wereld met jarenlange ervaring naar Noorwegen en ook de rest van Europa en wij zijn daarom erg blij dat hij per vandaag, 1 april, ons team met al zijn ervaring komt versterken", vertelt Remco van der Spruit.

"Sinds vorig jaar juni hebben we een forse groei doorgemaakt. Hierdoor hebben we in december al uitbreiding gekregen met Patricia voor de retourplanning en met het aantrekken van Jan willen we de volgende stap zetten voor onze exportplanning", vertelt Remco.

De Angvik-groep heeft vestigingen in Nederland, Noorwegen en sinds kort Litouwen met een geheel eigen wagenpark. Het transportbedrijf beheert zowel in Noorwegen als in Nederland een eigen douane-afdeling. "Hier wordt op een secure wijze zorggedragen voor de benodigde douanepapieren", aldus Remco. "Zo worden we een complete dienstverlener die het hele pakket voor de klanten verzorgt, van het opmaken tot aan de douane afhandeling in Noorwegen. Dankzij onze ervaring in het douanetechnische verhaal, bieden we ook oplossingen voor de import vanuit het Verenigd Koninkrijk."

Hij is trots op de inzet en samenwerking van zijn team de afgelopen jaren én voor de komende jaren. "Van ons loodspersoneel dat zorgdraagt voor het laad- en overlaadwerk voor onze klanten tot de mensen op de planning, sales, boekhouding en personeelszaken en niet te vergeten de chauffeurs die als team zorgdragen voor de dagelijkse zendingen van en naar Noorwegen uit diverse landen, waaronder uiteraard ook Engeland. Gelukkig heeft Corona geen grote impact op ons bedrijf gehad. We hopen de ingezette groei dan ook voort te zetten en met het aantrekken van Jan ook voorbereid voor de toekomst te zijn, als we de crisis achter ons kunnen laten!"

Voor meer informatie:
Remco van der Spruit
Angvik Auto Holland BV
Tel:+31 174 510050
Remco@angvikauto.nl 
www.Angvikauto.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven