Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Kleine' Paasverrassing voor leden Businessclub Fresh Park Venlo

De leden van Businessclub Fresh Park Venlo ontvingen deze week allemaal een 'kleine Paasverrassing'. Hieronder een fotocollage van een aantal leden met hun verrassing.

De voorzitter van de businessclub schreef er onderstaande brief bij:

In ons laatste bericht gingen we er nog vanuit dat we in het voorjaar van 2021 weer een activiteit zouden kunnen organiseren. Helaas, helaas!

Het coronavirus blijft maar doorgaan in heel Europa en daarbuiten met ook weer nieuwe varianten en maatregelen. Toch komt er zicht op versoepeling c.q. beƫindiging van de maatregelen door de vaccinatie. Eindelijk zullen we maar zeggen.

Ook zakelijk merken we allen natuurlijk wat de maatregelen direct of indirect betekenen. De foodservicemarkt zit bijna in heel Europa op slot en komt hopelijk in april weer in beweging. De retail gaat goed alsook de lokale (week)markten. Ook de dienstverlening heeft hiermee te maken en we smachten allen weer naar een soepelere markt.

Als mens missen we natuurlijk ook het normale contact, het bezoek en het treffen onder het genot van een hapje en een drankje. Wat zal het fijn zijn als we dat weer op een gewone manier kunnen doen. Zal alles dan weer worden zoals het was of leren we er toch wat van. Wordt straks het klimaat of de stikstofnorm de belemmerende factor of de immigratie of de EU versus USA en China. Bij de verkiezingen mochten we er allemaal weer wat van vinden.
Als bestuur van businessclub Fresh Park Venlo missen we jullie en vinden we het jammer elkaar niet te kunnen treffen met een interessante spreker of thema en een informeel gedeelte met een hapje en drankje. Om jullie te laten weten dat we toch aan jullie denken, willen we jullie voor Pasen een attentie geven waarmee we elkaar in ieder geval een hart onder de riem willen steken.
In de overtuiging dat we betere tijden tegemoet gaan en de hoop dat we dan in het najaar een leuke bijeenkomst kunnen organiseren wensen we jullie hele fijne paasdagen.

Geniet ervan,
Bestuur businessclub Fresh Park Venlo

Publicatiedatum: