NFC thermometers voor eenmalig gebruik besparen op kosten voor cloudopslag

Het is een jaar geleden dat de Covid-19-pandemie uitbrak en consumenten besteden sinds die tijd meer aandacht aan voedselveiligheid. Dit betekent dat mensen in de fruitsector ook meer aandacht moeten schenken aan trackingtechnologieën voor verse groenten en fruit. Thermometers spelen een belangrijke rol binnen de koelketen van groenten en fruit. Elitech, een gespecialiseerde fabrikant van thermometers, presenteerde onlangs een nieuwe serie producten. Elitech bracht de RC-17 en RC-17N op de markt. Beide zijn NFC-thermometers voor eenmalig gebruik. Manager Chen, woordvoerder van het bedrijf, lichtte de kenmerken van de twee nieuwe producten toe. 

 

Volgens Chen is NFC een communicatietechnologie waarvoor alleen de nabijheid van een voor NFC-geschikte smartphone of mobiele scanner nodig is om de data af te lezen. Men kan simpelweg de  bijbehorende software openen en de data aflezen. Dit type technologie maakt de noodzaak van een computer overbodig en is zowel betrouwbaar als gebruiksvriendelijk. 

De thermometers kunnen data over een periode van meer dan 120 dagen registreren en hebben een meetbereik van -30 tot +60 graden Celsius. Deze thermometers zijn geschikt voor transport over zowel korte als lange afstanden en worden wereldwijd gebruikt. "We hebben al veel positieve feedback gekregen van klanten in de AGF- en snijbloemensector. We zijn graag bereid om geïnteresseerden  proefexemplaren toe te sturen. Op deze manier kunnen we nog meer klanten helpen om hun efficiëntie te verhogen," zegt Chen.

Elitech heeft klanten over de hele wereld. Het bedrijf levert aan klanten in meer dan 120 landen. Het team van Elitech is nu op zoek naar meer retailers en distributeurs om de sector verder te ontwikkelen. "We hopen strategische partners te vinden en onze thermometers, die een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding hebben, in nog meer landen te introduceren."

Elitech Technology beschikt over meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van de ontwikkeling en productie van communicatietechnologieën voor de wereldwijde koelsector. Het bedrijf werkt hard aan de ontwikkeling van IoT-monitoringoplossingen voor haar klanten. Elitech richt zich sterk op innovatie en verbetert de betrouwbaarheid van haar producten voortdurend. Het onderzoeksteam van Elitech bestaat uit meer dan 200 technici. 8% van de jaarinkomsten wordt besteed aan onderzoek en ontwikkeling.  

Voor meer informatie: 
Tony Chen - Manager
Elitech Technology Inc.
+1 (408) 898-9623 
Mobile: +86 13813291011 
tony@e-elitech.com
www.elitechlog.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven