Bouw van nieuw AGF-groothandelsdistributiecentrum in Moskou

De Russische minister van Landbouw en Voedingsvoorziening van de regio Moskou, Sergei Voskresensky, heeft aangekondigd dat in de stad Elektrostal in de regio Moskou is begonnen met de bouw van een op de export gericht distributiecentrum voor de opslag en bewerking van land- en tuinbouwproducten.

Voskresensky: "Een groot investeringsproject voor de bouw van een op de export gericht groothandelsdistributiecentrum voor de opslag en bewerking van landbouwproducten wordt uitgevoerd door het bedrijf Freshistoria. De investering zal meer dan € 12 mln bedragen. De totale oppervlakte van het centrum bedraagt ongeveer 20.000 m2. Er zullen meer dan 180 nieuwe banen worden gecreëerd."

Het project draait om de bouw van koelcellen voor aardbeien, champignons, tomaten, komkommers, vriescellen voor de opslag van diepgevroren producten, zoals vis en vlees, en opslagstations voor droge producten plus ondersteunende en technische ruimten. De faciliteit zal diensten verlenen voor het sorteren, bewerken en verpakken van groenten, zachtfruit en andere versproducten. Ook het vervoer van deze producten naar landen buiten de Russische Federatie en interne en externe logistieke diensten zullen worden verzorgd.

Bron: east-fruit.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven