Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kratje met (sKenbare) asperges van Eigen Bodem en hét aspergemenu van Hugo Kennis

ZON start aspergeseizoen met kratje wit goud van eigen bodem

"Het lekkerste versproduct van eigen bodem komt er weer aan. De telers van eigen bodem zijn helemaal klaar voor het nieuwe aspergeseizoen. Het inspiratie- en informatie platform VanEigenBodem.nl heeft om dit te vieren hét aspergemenu van 2021 ontwikkeld in samenwerking met de bekende tv-kok Hugo Kennis. Dit menu is in een kratje thuis te bestellen samen met twee andere verrassende avondmaaltijden, zodat elke liefhebber samen met de telers van www.VanEigenBodem.nl   het aspergeseizoen kan aftrappen. En heb je de asperges straks eindelijk in huis? Dan kan je met de nieuwe intelligente tool van VanEigenBodem.nl de asperges sKennen en alles over het product leren van teler tot bereidingswijze", aldus ZON Fruit & Vegetables.

Gouden start
Het is weer zo ver, de start van het aspergeseizoen. Een bijzonder seizoensgebonden product dat wel wat extra belichting verdient. Om deze reden heeft Vaneigenbodem.nl, consumenten- en telerplatform van ZON fruit & vegetables, hét aspergemenu van 2021 samengesteld waarin asperges centraal staan. Het menu is samengesteld door de bekende tv-kok Hugo Kennis. De recepten zijn vegetarisch, toegankelijk en vernieuwend en daarnaast wordt de gehele asperge gebruikt om alles uit de asperges te halen, dus zonder verspilling. ZON fruit & vegetables levert de asperges van lokale telers en het maaltijdboxplatform De Krat zorgt ervoor dat het goed gevulde kratje bij de consument thuis in de keuken belandt. Naast het drie gangen aspergemenu zijn er tevens verrassende ingrediënten en recepten voor twee avondmaaltijden bijgevoegd. Het kratje is te bestellen via www.dekrat.nl/aspergekrat, na bestelling wordt deze op 29 april thuisbezorgd."

Asperges sKennen
"Weten waar je asperges vandaan komen, wie de telers zijn én hoe je ze het beste kan bereiden? Dan vind je op VanEigenBodem.nl de perfecte nieuwe tool. Samen met de komst van het aspergeseizoen lanceert VanEigenBodem.nl, als eerste in de AGF-branche, een nieuwe functie. Namelijk: sKen je groente. Met deze intelligente tool is het mogelijk om de asperges zowel in de winkel als thuis op het aanrecht te scannen. Vervolgens wordt de asperge gekoppeld aan de juiste informatie over de teler, het product en de bijpassende recepten. Daarnaast laten de bijbehorende recepten zien hoe makkelijk het kan zijn om de asperges te bereiden", aldus ZON.

Publicatiedatum: